Softe Ballen Games

softe ballen games

Posted from Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands.

Op 2 juni was het weer Hemelvaart, en dat betekent dat het weer tijd was voor de Softe Ballen Games. Het studenten softbal evenement dat elk jaar wordt gehouden door Het Illustere Dispuut Quare, het Dispuut waar wij beiden lid van zijn, was dit jaar weer een groot succes dankzij de ludieke activiteiten, de oneindige voorraad bier en het weinige serieuze softbal. Onze Land Rover kreeg veel aandacht tijdens het Land Rover-trekken, waarbij twee deelnemers in 30 seconden de Land Rover van bijna 2,5 ton zo ver mogelijk moesten trekken. De winnaars kregen hun prijs, een oneindig te hervullen glas met bier, uitgereikt door twee schaars geklede dames bovenop ons dakrek.

[Not a valid template]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *