Off-road 4 Kiva

Offroad 4 KivaOp 13 januari was het tijd voor “Off-road voor Kiva”, het evenement georganiseerd door de studenten van Business School Notenboom. De dag begon met ontvangst en een instructie door de mensen van Camel Events. Vervolgens gingen wij het 40 hectare grote terrein in Bilstain (België) op met zes Land Rover Discovery’s en onze Land Rover Defender. Het terrein is zeer uitdagend met grote hoogteverschillen, diepe plassen, beekjes en losliggende stenen. Al met al was het een fantastische dag, en hebben wij de mogelijkheden van onze auto beter leren kennen.

Bekijk meer foto’s na de break.
[Not a valid template]

Bekijk de foto’s van de organisatie van Offroad 4 Kiva hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *