Nog 6 weken tot vertrek…

winter1

Nog 6 weken tot ons geplande vertrek en is het erg druk, érg druk! We zijn beiden bezig met onze scripties om op tijd af te studeren, en we moeten alle persoonlijke zaken overdragen (waaronder mijn bedrijf). De Land Rover is gelukkig bijna klaar: de lier is gereviseerd, alle elektra werkt en het interieur is ondertussen mooi afgewerkt. Ook zijn we bezig met de voorbereidingen voor de papierwinkel, want er moet nogal wat geregeld worden in de laatste weken voor vertrek. Zo moeten we internationale rijbewijzen en een carte gris aanvragen bij de ANWB, moeten er een aantal visums vooraf aangevraagd worden en moet de Carnet du Passage aangevraagd worden bij de ADAC. Er moeten nog wat laatste vaccinaties gezet worden, de auto wordt verder bestickert en we moeten (niet onbelangrijk) nog een cursus terreinrijden doen. Al met al genoeg te doen in deze spannende laatste dagen…

Maar er is ook tijd voor een moment van ontspanning in de vorm van een rustig ritje door de Brabantse natuur. En in het mooie winterse landschap levert dat mooie plaatjes op. Foto’s na de break.[Not a valid template]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *