Derde expeditielid gevonden…?

Birdie wil heel graag met ons mee op expeditie. Als ik een stukje ga rijden met de Land Rover dan wil hij mee, en staat hij op de cubbybox of hang hij met z’n hoofd uit het raam. Ook draagt hij graag de Buitenmens.nl buff, mijn Courteney Boots, Hoggs of Fife hoed en de nieuwe Nike Siege 2 zonnebril van Eye-Wear.nl. Vandaag was hij zelfs de nieuwe flightcase van Stagefreaks.nl aan het testen, en de inhoud van de survival tin van HettyKat.nl aan het inspecteren. Echter is Birdie de hond van mijn ouders, dus hij moet het fort bewaken tot ik terug ben. Bovendien is hij al bang als hij kleine witte hondjes ziet, laat staan Afrikaanse dieren. De enige hond die we wél mee zouden nemen is een goed getrainde Rhodesian Ridgeback, de Afrikaanse hond die wordt gebruikt tijdens de jacht op leeuwen, die immuun is voor insectenbeten en tot wel 50 kilometer onafgebroken kan rennen!

[Not a valid template]

Filmpje over Rhodesian Ridgeback na de break.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *