Evenementen Business School Notenboom

notenboom-evenementen

Afgelopen halfjaar zijn er door de studenten van de drie vestigingen van Business School Notenboom verschillende evenementen georganiseerd om geld op te halen voor microfinanciering, in het bijzonder voor Kiva en Wakibi. Dit is gebeurt in het kader van het uitstroomprofiel evenementmanagement. De studenten hebben na lang brainstormen besloten een gala, een veiling en een offroad challenge neer te zetten.

Na een druk en bewogen half jaar zijn alle evenementen inmiddels gehouden en succesvol afgerond. Graag willen wij van The Africa Expedition de studenten en hun begeleiders feliciteren met het prachtige resultaat van 7532,06 Euro voor Kiva en Wakibi. Ook willen wij Notenboom als geheel bedanken voor de samenwerking met The Africa Expedition.

[Not a valid template]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *