Afstuderen van Business School Notenboom

afstuderen

Het is net na twee uur op vrijdag de 13e. Jeffrey en Twan staan enigszins zenuwachtig met vrienden en familie te praten in de foyer van Business School Notenboom. De assessoren zijn nog even aan het overleggen, daarna moet Jeffrey zijn scriptie verdedigen. Na een paar minuten loopt iedereen rustig het lokaal in, en begint Jeffrey met zijn presentatie. Het gaat goed, érg goed. De vragen van assessoren zijn soms lastig, maar worden beheerst beantwoord en de assessoren lijken tevreden met de antwoorden. Vervolgens trekt de jury zich terug om zich te beraden over het cijfer…

Net na 15.30 uur is  Twan aan de buurt. Zijn presentatie over microfranchising en de zakelijke problemen daaromtrent gaat goed. De voorbeelden die Twan geeft over zijn ervaringen in Afrika maken zichtbaar indruk op de assessoren, en ook hun vragen weet hij uitstekend te beantwoorden. Er ontwikkelen zich zelfs enkele interessante discussies waar ook het publiek bij wordt betrokken. Vervolgens trekt de jury zich terug om het cijfer van zijn afstuderen te bepalen…

Na het beraad komt de voorzitter van de jury met de cijfers. Jeffrey studeert af met een 9, en Twan met een 8. De kroon op al het harde werken van de afgelopen maanden. Nogmaals onze dank richting Business School Notenboom, onze begeleiders en de assessoren. Hieronder enkele foto’s van de scriptie-verdedigingen en het feest ‘s avonds.

[Not a valid template]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *