Welkom terug Afrika Expeditie

Posted from Sint Odiliënberg, Limburg, The Netherlands.

Opeens waren we thuis. Na een week langzaam door Europa gereden te hebben reden we recht het feest in compleet met vlaggen, muziek en een grote groep mensen. Een storm van emotionele reünie, felicitaties, handen schudden, cadeaus, familie, vrienden, meer felicitaties en vragen kwam ons tegemoet. Het is onwerkelijk om weer terug te zijn na meer dan een jaar onderweg geweest te zijn. Na ons vertrek schreef ik: “Men realiseert zich echter niet direct dat het vertrek realiteit geworden is, in plaats van één van de vele dromen over deze memorabele gebeurtenis; iets dat zoveel gewicht en implicatie met zich meebrengt duurt enkele dagen om te bezinken.” De aankomst was hetzelfde, gemixt met gevoelens van voldoening dat we het gehaald hebben en weer thuis zijn, en treurnis dat aan onze avontuurlijke levensstijl (voor even) een einde komt. Een overdaad aan eten en drinken wachtte op ons en onze gasten.

We willen graag iedereen bedanken die een rol heeft gespeeld in onze expeditie, of het nu een vriendelijke e-mail is van tijd tot tijd, sponsoring of een mede-reizigers voor advies en een gezellige avond, zonder jullie steun was deze reis nooit mogelijk geweest.